Retourneren

Artikel is beschadigd 
Is het artikel beschadigd (bij jou bezorgd) of heb je een klacht? Stuur dan een e-mail met een foto van het beschadigde artikel naar  info@maatwerkmat.nl. Wij zullen contact met je opnemen om het probleem op te lossen.

Niet tevreden?
Ben je niet tevreden met jou aankoop? Dan heb je het recht om het artikel te retourneren. Let op: dit geldt niet voor op maat gemaakte matten. 

Wanneer u het artikel retour wilt sturen, moet je dit binnen 14 dagen kenbaar maken aan ons. Je hoeft geen reden op te geven waarom je het artikel retourneert. Na deze 14 dagen vervalt de mogelijkheid om het artikel te retourneren. 

Maatwerk
Schoon en droogloop matten die wij op maat hebben gemaakt nemen wij niet retour.

Procedure
Je stuurt een email naar info@maatwerkmat.nl met de mededeling dat je het artikel wilt retourneren. Graag de volgende gegevens vermelden:

  • Jou naam- en adresgegevens
  • Jou bestelnummer
  • Jou rekeningnummer waar het bedrag retour op gestort moet worden

Vervolgens stuur je het artikel onbeschadigd en in dezelfde staat retour naar het volgende postadres:
Maatwerkmat.nl
Dorpsstraat 26
2912CB Nieuwerkerk aan den IJssel

De verzendkosten die je moet betalen om de artikelen terug te sturen, worden niet door ons vergoed. Een indicatie van de verzendkosten vindt u op de website van PostNL.
 
Je ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen (nadat je ons per e-mail heeft laten weten dat je het artikel terugstuurt) jou aankoopbedrag op uw rekening. Dit geldt alleen als wij het artikel daadwerkelijk hebben ontvangen
 
© Maatwerkmat.nl 2018. | Realisatie: Factor Blue | Ontwerp: Studio T77