Veilig betalen

Binnen Nederland zijn er twee verschillende manieren waarop u kunt betalen:

 • Overmaken via overboeking
  Je kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer NL30 KNAB 0256 7969 71 o.v.v. het ordernummer. De bestelling wordt pas verzonden als het totaalbedrag is bijgeschreven op de rekening. Wanneer het totaalbedrag niet binnen 10 werkdagen op onze rekening is bijgeschreven, zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.
 • Betalen via iDEAL (via Mollie)
  Je kunt via iDeal betalen. Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jou online aankopen afrekenen. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank, KNAB of SNS Bank dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jou eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
  Wij kunnen gelijk zien of er betaald is en kunnen vervolgens jouw bestelling versturen.

Binnen België en/of Duitsland kun je op de volgende manieren betalen:

 • Overmaken op rekeningnummer
  Je kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer NL30 KNAB 0256 7969 71 o.v.v. het ordernummer.
  Jouw bestelling wordt pas verzonden als het totaalbedrag is bijgeschreven op de rekening. 
  Wanneer het totaalbedrag niet binnen 10 werkdagen op onze rekening is bijgeschreven, zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.
 • Betalen via BanContact/MisterCash (Mollie)
  Met BanContact/Mister Cash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jou online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in jou vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bij Maatwerkmat.nl loopt het bestelproces via een beveiligde verbinding (SSL). Je gegevens worden verstuurd via een beveiligde verbinding, wat te herkennen is aan het slotje in de adresbalk. Wanneer je op het slotje in de adresbalk klikt, kan je dit controleren. Daarnaast kan je door te klikken op onderstaand logo ons certificaat ook controleren. 

 

 

 
 
 
© Maatwerkmat.nl 2018