Inloopmat voordeur op maat

Je ergert je aan de vieze voeten binnen of wilt ze juist voorkómen. Niks is irritanter dan wanneer je net alles binnen schoon hebt gemaakt en iedereen vervolgens zo met zijn vieze voeten naar binnen loopt. Met een mooie opmaatgemaakte inloopmat bij de voordeur is dit probleem verholpen. Een inloopmat die vuil en vocht opneemt.  

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Inloopmat op maat bestellen

Een inloopmat wordt ook wel een vloermat genoemd. Het is de mat waar je op binnenstapt nadat de deur is geopend. De meeste deurmatten worden gemaakt van polyamide. De stof is erg sterk en is hierdoor slijtvast. Daarnaast is het makkelijk te versnijden en verkleurd de mat niet. Kortom, een lange levensduur is gegarandeerd. Alle inloopmatten die wij op maat leveren hebben een rubberen antislip laag zodat de mat op zijn plek blijft liggen. Ben je op zoek naar een grote inloopmat die een inkeping of ronde hoeken heeft, of juist een mat die verzonken moet komen te liggen? Dan is een mat op maat de oplossing.

Een mat online kopen

Maatwerkmat is een echte online specialist. Wij hebben het bestellen van standaard en opmaat gemaakte matten eenvoudig gemaakt. Elke soort en afmeting is mogelijk bij maatwerk. Standaard matten zijn ook mogelijk. Een overzicht van de verschillende standaardmaten:

 • 55x90 centimeter
 • 60x90 centimeter
 • 90x155 centimeter
 • 105x155 centimeter
 • 135x205 centimeter
 • 205x300 centimeter

Voor binnen is het soms handig om matten in een tegelvorm te krijgen. Deze zijn online ook te bestellen. Wil je liever eerst advies over welke mat voor jou geschikt is? Neem dan contact op met de klantenservice of 0180-312434. De tegels die wij leveren zijn in ieder geval 100, 150 en 200 centimeter breed.

De inloopmat trend

Je wilt graag met de tijd meegaan. Een ouderwetse inkommat met heel groot de tekst WELKOM is niet meer van deze tijd. Je wilt graag een stijlvolle nette deurmat hebben. Door het aankopen van een mooie kwalitatieve inloopmat wordt de entree netjes en stijlvol. Daarnaast verminder je het meenemen van vuil onder de schoenen. Dit zorgt er weer voor dat de vloer niet beschadigt door kleine steentjes. De trend voor de komende jaren is duurzaam, trendy en een kleurmat die past bij je woning. Wij leveren de duurzame matten van Forbo Coral. Dit zijn goede en sterke matten die jarenlang meegaan en daarnaast leverbaar zijn in verschillende kleuren en designs. Dus koop geen standaard mat van een bouwmarkt maar koop bijvoorbeeld de mooie trendy Forbo Coral Duo. Deze mat heeft meerdere kleuren en motieven.

Een goede schrappende inloopmat

Wil je ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk vuil buiten blijft? Dan moet je voor een speciale spaghettimat gaan. De Forbo Coral grip MD of een HD is de echte schraper onder de Coral matten. De open structuur van de mat zorgt ervoor dat het vuil van je schoenen wordt gehaald en in de mat valt. De spaghettimatten zijn goede matten om de schoenen op schoon te lopen. Doordat het vuil buiten blijft, scheelt het ook in de kosten van de schoonmaak. Binnen zal minder gestofzuigd en gedweild hoeven te worden. Op termijn verdien je zo de investering van een goede mat weer terug.

Wat moet je weten over maatwerkmat.nl?

Wij leveren alleen kwaliteitsmatten voor de inloopmatten en deze zijn van het merk Forbo Coral. We zijn gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Daar werken we elke dag aan mooie producten voor jou als klant. Wij geloven in de producten en dat iedere mat een huis, winkel of kantoor mooier maakt.

 • Gratis verzending bij alle producten.
 • Alle vormen zijn mogelijk. Niks is te moeilijk.
 • Een opmaat gemaakte mat in 2 tot 3 dagen bezorgd.
 • Een goede en snelle klantenservice. Niemand wil blijven zitten met vragen.
 • Eenvoudige online bestel- en maakmodule.
 • 5 jaar garantie.
© Maatwerkmat.nl 2018