Forbo Coral matten online kopen

Een entree met een entreemat van Coral staat voor luxe en kwaliteit. Forbo bestaat al sinds 1928 en het merk Coral levert al 50 jaar goede en kwalitatief hoogwaardige entreematten. Uit diverse onderzoeken blijkt ook deze kwaliteit. Zo houdt een Coral mat 95% van het vuil en vocht tegen. Daarnaast zijn ze zeer duurzaam door de lange levensduur. De standaard garantie is dan ook vijf jaar. Coral matten heb je in verschillende kleuren, stijlen en maten en met verschillende eigenschappen. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Op maat gemaakte Coral mat

De op maat gemaakte matten van Forbo zijn matten met een ontzettend lange levensduur en geschikt voor zwaar commercieel gebruik. De deurmatten zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, waarbij alleen het aspect kwaliteit voorop staat. Of de mat nu weinig of veel wordt gebruikt, gebruikerssporen zijn schaars. De mat gaat jarenlang mee. Forbo geeft op alle matten dan ook vijf jaar garantie. Dit komt mede door de harde eisen die Forbo stelt aan haar matten. Het voordeel voor jou als koper is, dat je jarenlang kunt genieten van een goede deurmat. Een ander voordeel is dat vloeren binnenshuis of in het bedrijfspand langer schoon en droog blijven en het risico op uitglijden vermindert.

Coral schoonloopmat & droogloopmat

Wij leveren diverse types Coral deurmatten zowel op maat gesneden als standaard maten. Elke mat heeft een andere soort gebruik. Er zijn grofweg de volgende types:

 • Forbo Coral schoonloopmat, welke als functie heeft om effectief het vuil onder de schoenen schoon te schrapen
 • Forbo Coral inloopmat, dit is in feite hetzelfde als de schoonloopmat of een entreemat
 • Forbo Coral droogloopmat, welke als functie heeft om de schoenen droog te lopen (vocht op te nemen)

De ene mat is beter te gebruiken als schoonloopmat, de andere als droogloopmat. Hieronder een overzicht van alle types en waarvoor ze geschikt zijn.

Keuzehulp Forbo: droogloopmat of schoonloopmat eigenschappen

 

Vochtopname (droogloopmat)

Vuilafschraping (schoonloopmat)

Forbo Coral Brush

●●●●

●●●○

Forbo Coral Classic

●●●●

●●○○

Forbo Coral Duo

●●●●

●●●●

Forbo Coral Luxe

●●●●

●●○○

Forbo Coral Welcome

●●●●

●●●○

Forbo Coral Grip (Heavy Duty en Medium Duty)

●○○○

●●●●

De beste Coral mat voor bij de deur

Je bent op zoek naar dé beste mat van Coral; er zijn verschillende types maar je weet niet welke je moet kiezen. Wij kunnen je helpen! Alle matten hebben natuurlijk andere eigenschappen. De een is beter in het opnemen van vocht en de ander in het schrapen van vuil. Toch is er een allround mat, die hoog scoort in alle eigenschappen en qua budget zeer betaalbaar is, en dat is de Coral Classic. Zoekt u een mat die op beide eigenschappen het hoogste scoort, bestel dan de Coral Duo (leverbaar als streep design). De matten kunnen ruim 5,5 liter per m2 opnemen en zorgen er tegelijkertijd voor dat bijna al het vuil van je schoen af gaat. Een goede combi dus. Als je het beste uit deze mat wilt halen, moet je de mat wel binnen en dus niet buiten neerleggen. Ook deze mat van Coral is bij ons eenvoudig op maat te maken in de configurator tool, tot op de mm nauwkeurig. Jij bepaalt zelf jouw deurmaten en wij maken jouw mat op maat.

Wat moet je weten over maatwerkmat.nl?

Wij leveren alleen kwaliteitsmatten en deze zijn van het merk Forbo Coral. De matten zijn bij ons in Nieuwerkerk aan den IJssel te bekijken. We garanderen en leveren kwaliteit, hier wijken wij niet van af. Wij geloven in de producten en dat iedere mat een huis, winkel of kantoor mooier maakt. Wat verder over maatwerkmat.nl:

 • Gratis verzending bij alle producten.
 • Alle vormen zijn mogelijk. Niks is te moeilijk.
 • Een opmaat gemaakte mat in 2 tot 3 dagen bezorgd.
 • Een goede en snelle klantenservice. Niemand wil blijven zitten met vragen.
 • Eenvoudige online bestel- en maakmodule.
 • 5 jaar garantie.

Voordelen Forbo Coral deurmatten

Al jaren staat Forbo bekend om haar kwaliteit. Naast Coral leveren ze ook andere merken, bijvoorbeeld de Nuway matten. Dit is een mat die geschikt is voor zeer zwaar en intensief gebruik. Coral matten zijn kwaliteitsmatten die erg lang meegaan. Ze kunnen veel soorten vuil en vocht aan. Het maakt niet uit welk weertype het is, je schoenen worden schoon door een Coral mat. Of het nu zand of modder is, het maakt niet uit. Het grote voordeel van Coral matten is dat ze te ontwerpen zijn in alle soorten vormen, dus ook ronde matten zijn mogelijk. Op deze manier past de mat bij het gebouw of de woning. Er is altijd een optie die goed combineert, bijvoorbeeld bij je tapijt, vinyl, marmoleum of pvc vloer. Met een Coral mat kiest u voor een visitekaartje en eyecatcher bij uw entree. Representatief, schoon en luxe. De garanties van Forbo Coral:

 • 5 jaar garantie.
 • Lange levensduur en onderhoudsvriendelijk.
 • Uv-bestendig en behoud van kleur.
 • Hoog percentage vochtopname.
© Maatwerkmat.nl 2018