Kokosmatten

Een van Nederlands favorieten matten, de kokosmat (cocosmat). Een mooi natuurproduct en gemaakt van kokosvezels, die om de barst van de kokos zitten. Het is een sterk, krachtig en duurzaam materiaal. Kokosmatten zijn er in iedere vorm, maat en afmeting verkrijgbaar. Daarnaast zijn de matten op maat te maken zodat deze precies bij de door jouw gewenste afmetingen past. De kokosmatten van Maatwerkmat zijn duurzaam en behandeld met een impregneermiddel. Omdat het een natuurproduct is moet het worden behandeld tegen schimmels. Op deze manier blijven de kokosmatten in de goede conditie en gaan ze lang mee.

De kokosmatten zijn op maat te bestellen. De mat heeft geen ruberen rand. 

Lees onze blog over de voordelen van de kokosmat

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Een kokosmat kopen?

Een mooie robuuste mat van kokosvezels als entree van je woning. Door het mooie natuurlijke materiaal past het bijna overal. Wij leveren de kokosmat precies, op de milimeter nauwkeurig, op maat. Zo krijg je een op maat gesneden mat die past bij jouw voordeur.

Een kokosmat bij de voordeur is ook ideaal te gebruiken met een schoonloopmat buiten. Naast de standaard beige kleur zijn de matten tegenwoordig ook te krijgen in andere kleuren. Zo behoud je het natuurproduct maar kijk je wel tegen een mooie kleur aan. Zo kleur je de entree thuis.

Op maat gesneden kokos deurmat voor buiten en binnen

Vaak wordt gedacht dat kokosmatten voor binnen zijn. Dit is een misvatting. Ze zijn ook prima te gebruiken voor buiten. Een deurmat van kokos kan veel vuil en vocht opvangen waardoor deze aan beide kanten van de deur werkt. Door de mat buiten te leggen, schrappen de robuuste vezels genoeg vuil van de schoenen alvorens er naar binnen wordt gestapt. Binnen blijft het hierdoor een stuk schoner. Een kokosmat die buiten ligt, heeft wel een minder lange levensduur dan de mat die binnen ligt. Een binnen deurmat van kokos gaat jaren mee doordat weersinvloeden minder vat hebben op de kokosmat. Alle kokosmatten van Maatwerkmat.nl bevatten een rubberen onderlaag, hierdoor slippen ze niet weg van de ondergrond. De matten worden op maat gesneden dus of je nu een grote kokosmat wilt, per meter (van de rol) of zelfs een ronde kokosmat, alles is mogelijk. Ook de dikte van de mat is te bepalen.

Onderhoud van een kokosmat

Een kokosmat is onderhoudsarm en eenvoudig in het onderhoud. De deurmat moet geregeld worden gezogen om het vuil te verwijderen. Daarnaast kan de mat met water worden gereinigd. Een goede harde borstel kan hiervoor worden gebruikt. Als dit met regelmaat wordt gedaan dan zal de levensduur langer zijn en heb je ook langer plezier van jouw mat.

Kokosmat op rol?

Ben je op zoek naar een speciaal stuk kokosmat, dan kun je het beste even contact opnemen. Wij leveren verschillende soorten matten van kokos, maar zijn gespecialiseerd in maatwerk. Toch willen mensen soms liever tegels of een mat op een rol. Natuurlijk is dit ook mogelijk, maar deze zijn niet standaard te bestellen in de shop. Neem contact op met de klantenservice, 0180-312434

Maatwerk gemaakte mat van kokos

Alle soorten maten zijn mogelijk doordat elke kokosmat voor jou opmaat wordt gemaakt. Elke mat kunnen we dus voor jou gesneden op maat leveren. Het materiaal is erg sterk en stug van structuur. Hierdoor wordt de mat sterk en krijgt het een mooi robuust uiterlijk. Er kan genoeg vuil en vocht door worden opgenomen. Het voordeel van een kokosmat is dat deze in tegenstelling tot de Forbo Coral matten voordeliger is.

Wat moet je weten over maatwerkmat.nl?

Wij leveren alleen entreematten met een goede kwaltieit en hoofdzakelijk van het merk Forbo Coral. Je kunt de matten bij ons in Nieuwerkerk aan den IJssel komen bekijken en voelen. We garanderen en leveren kwaliteit. Wij geloven in onze producten en dat iedere mat een huis, winkel of kantoor mooier maakt. Wat moet je nog meer over ons bedrijf weten:

  • Gratis verzending bij alle producten.
  • Alle vormen zijn mogelijk. Niks is te moeilijk.
  • Een opmaat gemaakte mat in 2 tot 3 dagen bezorgd.
  • Een goede en snelle klantenservice. Niemand wil blijven zitten met vragen.
  • Eenvoudige online bestel- en maakmodule.
  • 5 jaar garantie.
© Maatwerkmat.nl 2018