Matten tot op de millimeter nauwkeurig gesneden

Er zijn heel veel soorten matten. Maatwerkmat levert alleen al bijna 100 soorten matten. Deze zijn verkrijgbaar in vele soorten kleuren, standaardmaten en je kunt de mat ook nog eens zelf configureren. Dit laatste, het op maat maken van je eigen mat, wordt in 90% van de gevallen gedaan. Een mat die perfect aansluit bij jouw situatie is nou eenmaal het mooist.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Welke verschillen zijn er bij deurmatten?

Vaak denken mensen in deurmatten, entreematten of gewoon simpelweg matten. Echter zijn er veel verschillende soorten types en functies. Wij zetten ze op een rij voor je:

 • Schoonloopmat
  Deze mat is voor buiten. Dit type mat zorgt voor de vuilopname. Deze matten zijn vaak stugger en steviger zodat ze het vuil eraf kunnen schrapen. Meer over schoonloopmat en antivuilmatten?
 • Droogloopmat
  Deze mat is voor binnen. Je loopt je schoenzolen erop droog zodat er geen vochtige stappen komen op de vloer. Meer over een droogloopmat als loper bij je voordeur?
 • Inloopmat
  Ook wel de deurmat genoemd. Het is een combinatie van de bovenstaande twee. Ook een inloopmat op maat bij de voordeur?

Hoe onderhoud je een mat het beste?

De mate van onderhoud hangt samen met het gebruik. Hoe intensiever het gebruik, hoe meer onderhoud. Met regelmaat stofzuigen en periodiek schoonmaken met water is ons advies. Hiermee zorg je voor een hygiënische en schone mat. Elders op onze site staan wij langer stil bij het onderhoud, lees hiervoor onze pagina schoonmaak en onderhoud van Forbo Coral deurmatten.

De meest verkochte deurmat?

Wij verkopen vele soorten matten opmaat en als standaard maat. Toch zie je vaak dat er een favoriet is. Bij ons is dat de Forbo Coral Classic. De naam zegt het al een beetje, een klassieker. Een mat die een allrounder is en in veel situaties dé oplossing biedt. De mat haalt het vuil én vocht onder schoenen of laarzen weg. Het voordeel van de mat is ook dat deze in 13 verschillende kleuren te leveren is. Hier moet een match voor jou bij zitten!

Wat moet je weten over maatwerkmat.nl?

Wij vinden het belangrijk dat een huis een nette afwerking heeft. Een mat bij een voordeur is daar zeker een onderdeel van. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede op maat gemaakte mat je huis mooier maakt. Maatwerkmat gaat alleen voor kwaliteit en daarom leveren wij uitsluitend matten van het merk Forbo Coral. Op de kokosmatten na, deze leveren we onder ons eigen label. Wij beloven en garanderen je kwaliteit. Want voor duurkoop gaan wij niet. Wat moet je verder over ons weten?

 • Gratis verzending bij alle producten.
 • Alle vormen zijn mogelijk. Niks is te moeilijk.
 • Een opmaat gemaakte mat in 2 tot 3 dagen gratis bezorgd.
 • Een goede en snelle klantenservice. Niemand wil blijven zitten met vragen.
 • Eenvoudige online bestel- en maakmodule.
 • 5 jaar garantie.
 • Mis je iets, we horen het graag!
© Maatwerkmat.nl 2018