Spaghetti deurmat

Een kantoor, winkel of huis zonder vuil en natte voetstappen. Je wilt de modder uit het bos, het park en de straat graag buiten houden. Goed je schoenen schoon stampen voordat je naar binnen gaat, wordt soms gedaan maar is niet echt gebruiksvriendelijk. Het beste in alle situaties is om een goede schraapmat neer te leggen bij de deur. Een (opmaat gemaakte) mat die ervoor zorgt dat met enkele stappen of vegen het vuil onder de zolen wordt weggehaald. Een echte schraapmat noemen we ook wel een spaghettimat in de volksmond. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een op maat gemaakte spaghettimat?

Een entreemat of deurmat die sterk van structuur is, zo kun je een spaghetti deurmat het beste omschrijven. Het is een typische mat voor buiten en kenmerkt zich door de hoge mate van schoon maken van de schoenzool. Het is dan ook een veel verkochte schoonloopmat. De naam heeft de mat te danken aan zijn uiterlijk. Als je er dicht boven staat ziet de mat eruit als een mengsel van pastaslierten. Door de structuur van de mat en zijn sterke schrapende bewegingen kan het vuil in de mat vallen en is de schoenzool schoon voor de volgende voetstap wordt gezet. Deze mat wordt dan ook veel gebruikt als een entreemat voor een winkel of kantoor. Voor deze type entrees is het vaak handig als de mat helemaal op maat wordt gemaakt en gelegd. Wij denken dan ook graag mee met je in het design en de mogelijkheden voor een totale schoonloopzone.

Voordeel van een spaghettimat op maat

Maatwerkmat.nl is gespecialiseerd in maatwerk deurmatten. Door de jarenlange ervaring van interieur en exterieur leveringen zagen wij dat veel huizen, winkels en kantoren niet de juiste mat hebben liggen bij de deur. De deurmat is te klein, schuift weg of is van slechte kwaliteit. Dit moet anders, dachten wij en daarom zijn wij ons gaan specialiseren in maatwerk matten. Wij geloven namelijk dat een deurmat écht het eerste visitekaartje is voor je bezoekers. Een mooie op maat gemaakte spaghettimat zorgt voor een hoge kwaliteit van vuilopname. Het maakt de schoenen van je bezoekers en dus het gebouw/huis schoon.

Welk type spaghetti deurmat moet ik kiezen?

Als je op zoek bent naar een echte goede spaghetti buitenmat dan is een mat van Forbo Coral aan te raden. Zij hebben in het assortiment de Forbo Coral Grip. De mat is verkrijgbaar in een Forbo Coral HD-versie ofwel ‘veel gebruikte versie’ en een Forbo Coral MD-versie een ‘gemiddeld gebruikte versie’, welke gemaakt zijn van hetzelfde materiaal. Het type hangt af van de gebruiksfrequentie. Een winkel zal eerder naar de HD gaan en een klein kantoor zal een MD versie beter passen. De mat is bij uitstek geschikt voor maatwerk, er is een standaard maat beschikbaar en die is 60 x 90 cm. De keuze van de kleur van de mat is natuurlijk persoonlijk, maar veel voorkomende kleuren zijn zwart, grijs, bruin en rood. Advies over welk type het beste bij jou past? Neem daarover contact op met de klantenservice of 0180-312434.

Onderhoudsarme deurmat

De typische spaghettimatten zijn erg onderhoudsvriendelijk. Het regenwater buiten zorgt ervoor dat de mat al goed schoon regent. Er is bijna geen omkijken naar. Toch is het wel het advies om de mat een keer per twee weken (afhankelijk van gebruiksintensiteit) te stofzuigen. De mat uitkloppen met een mattenklopper kan ook. Al het vuil dat tussen de spaghetti stengels is komen te liggen klop je er dan uit. Daarnaast is het verstandig om de mat ook eens per half jaar goed af te spuiten met water. Bij deze mat mag een hogedrukreiniger worden gebruikt. Na het schoonspoelen van de mat moet je deze altijd even goed laten drogen.

Wat moet je weten over maatwerkmat.nl?

Wij leveren alle spaghettimatten van het merk Forbo Coral. Je kan de matten bij ons in Nieuwerkerk aan den IJssel zelf komen ervaren. We garanderen en leveren kwaliteit, hier wijken wij niet van af. Wij geloven in de producten en dat iedere mat een huis, winkel of kantoor mooier maakt. Wat verder:

  • Gratis verzending bij alle producten.
  • Alle vormen zijn mogelijk. Niks is te moeilijk.
  • Een op maat gemaakte mat in 2 tot 3 dagen bezorgd.
  • Een goede en snelle klantenservice. Niemand wil blijven zitten met vragen.
  • Eenvoudige online bestel- en maakmodule.
  • 5 jaar garantie.
© Maatwerkmat.nl 2018