Opmaat maken luxe matten

Je huis of kantoor is bijna af. Het enige wat nog ontbreekt is een mooie, luxe opmaat gemaakte mat bij de voordeur. Een entree met een deurmat maakt het gebouw af. Al je bezoek loopt over 'jouw rode loper' naar binnen en buiten. Hier begint en eindigt het bezoek. Maatwerkmat helpt jou met de keuze voor de juiste mat. Met onze jarenlange ervaring helpen we jou met de juiste keuze. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Zelf een mat opmaat maken

Maatwerkmat is gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen. Op basis van een paar door jou ingevoerde instellingen, zorgen wij voor een mat die perfect past bij jouw deur. Alle soorten maten of hoeken zijn mogelijk voor ons. Geen entree is onmogelijk en wij werken tot op de millimeter nauwkeurig. Dat is het grote voordeel van maatwerk. Een mat opmaat is daarnaast niet veel duurder dan een standaard maat. Dit laatste is mogelijk bij ons. Van veel verschillende matten hebben wij ook standaard maten. Wellicht past dit in jouw situatie precies. Onze verschillende standaard maten:

 • 55x90 centimeter
 • 60x90 centimeter
 • 90x155 centimeter
 • 105x155 centimeter
 • 135x205 centimeter
 • 205x300 centimeter

Waarom een luxe mat?

Een luxe mat bij de deur, is dat wel nodig?, vraag je je wellicht af. Luxe betekent vaak ook kwaliteit. Dat verstaan wij in ieder geval onder luxe. En heb je het over kwaliteit, dan kom je al snel uit bij de mooie kwaliteitsmatten van Forbo Coral. Het merk Coral is bij uitstek kwaliteit en luxe. Het straalt kwaliteit uit, ziet er verzorgd uit en heeft de eigenschappen waar een mat aan moet voldoen. Een goede luxe mat moet zorgen voor droge voeten ofwel schoenzolen en dat er zo min mogelijk vuil binnen komt. Een droogloopmat zorgt voor het eerste en een schoonloopmat voor het tweede. Een kokosmat wordt ook veel gebruikt als entree maar wordt oor sommige niet als een luxe mat gezien. Andere belangrijke eigenschap van een luxe mat: het moet uitnodigen om binnen te komen.

Ondervloer en insnijservice

Het spreekt voor zich dat wij jou ontzorgen met de aankoop van een mat. Je kunt er daarom optioneel voor kiezen dat wij de mat helemaal installeren bij jou op locatie. Wij zorgen ervoor dat de opmaat gemaakte mat ook op de plek komt liggen waar jij deze wilt hebben. Twijfel je vooraf of je wel de juiste instellingen hebt, dan kunnen we eventueel ook komen inmeten. Dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Bestel je een mat, dan kunnen we ook een ondervloer leveren als dat nodig is. Kortom, maatwerkmat, jouw specialist voor deurmatten.

Hoe bestel ik een mat op maat?

Onze matten zijn zeer eenvoudig online te bestellen. In enkele stappen en een paar minuten configureer je je eigen mat. Hieronder de stappen:

 1. Kies je eigen type mat door middel van onze eenvoudige filters aan de linkerkant.
 2. Kies voor een standaard maat of eigen maat.
 3. Bij een eigenmaat de basisvorm kiezen.
 4. Vervolgens alle tussenpunten ingeven met centimeters.
 5. Eventueel een afdekstrip of ondervloer kiezen.
 6. Andere opties (zoals insnijden op locatie) aanvinken.
 7. Controleren en bestellen.

Wat moet je weten over maatwerkmat.nl?

Wij leveren alleen kwaliteitsmatten voor de droogloopmatten en deze zijn van het merk Forbo Coral. Je kan de matten bij ons in Nieuwerkerk aan den IJssel komen bekijken en voelen. We garanderen en leveren kwaliteit, hier wijken wij niet van af. Wij geloven in de producten en dat iedere mat een huis, winkel of kantoor mooier maakt. Wat verder:

 • Gratis verzending bij alle producten.
 • Alle vormen zijn mogelijk. Niks is te moeilijk.
 • Een opmaat gemaakte mat in 2 tot 3 dagen bezorgd.
 • Een goede en snelle klantenservice. Niemand wil blijven zitten met vragen.
 • Eenvoudige online bestel- en maakmodule.
 • 5 jaar garantie.
© Maatwerkmat.nl 2018