De voordelen van een kokosmat

De voordelen van een kokosmat

De voordelen van een kokosmat

Kokosmatten zijn al een hele tijd populair en dat is niet voor niets zo. En wij kunnen iedere gewenste kokosmat op maat voor jou maken. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van deze matten? We kunnen alvast verklappen: er zijn genoeg redenen om zo’n kokosmat aan te schaffen. In dit artikel zetten we de belangrijkste voordelen van kokosmatten op een rij.

Een kokosmat gaat jarenlang mee

Kokosmatten zijn gemaakt van de kokosvezels die om de barst van de kokos zitten. Een sterk, krachtig en duurzaam materiaal dat bij goed onderhoud jarenlang mooi kan blijven. Omdat het een natuurproduct is, moet het wel worden behandeld tegen schimmels. Op die manier blijven ze in goede conditie en gaan ze jarenlang mee. Houd er wel rekening mee dat een binnenmat langer meegaat dan een buitenmat doordat weersinvloeden vat kunnen hebben op de kokosmat. En de mat moet sowieso goed onderhouden worden. Lees voor meer informatie ons artikel over het schoonmaken van een kokosmat.

Schraapt vuil goed van je schoenen
Je wilt niet alleen dat de mat mooi is en lang meegaat, maar ook dat deze goed zijn werk doet. En daarom is een kokosmat ook een uitstekende keuze, zowel voor binnen als buiten. De mat schraapt het vuil heel goed van je schoenen dankzij de harde kokosvezels die ruw omhoog blijven staan. Daardoor is deze mat ook zeer geschikt als deurmat voor het schoonlopen van de schoenen. En binnen blijft het een stuk schoner.

Een kokosmat past overal
Dankzij het natuurlijke materiaal van de kokosmat past deze bijna overal. Wij leveren ze bovendien niet alleen in de natuurlijke kleur, maar in meerdere kleuren zoals rood, zwart, grijs, terra of antraciet. Wij kunnen bovendien een kokos deurmat op maat en in iedere vorm snijden, zodat ze altijd perfect passend gemaakt kunnen worden. Ook de dikte van de mat is makkelijk te bepalen.

Een veilige mat
Alle kokosmatten van Maatwerkmat.nl bevatten een rubberen onderlaag, waardoor ze niet wegslippen van de ondergrond. Op die manier beschik je over een kwalitatieve, mooie mat die ook veilig is.


Kijk verder op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden voor een kokosmat op maat of neem contact op als je meer wilt weten over de voordelen van onze kokosmatten. Wij helpen je graag verder.© Maatwerkmat.nl 2018