Welke deurmat past bij jou

Welke deurmat past bij jou

Welke deurmat moet ik kiezen?

We krijgen veel vragen van klanten over welke deurmat nu het beste voor hen is. De keuze voor de best passende mat hangt van een aantal factoren af. Zo is de gebruiksintensiteit van belang, maar voor veel mensen speelt ook de uitstraling een belangrijke rol. Ook zijn sommige kleuren af te raden wanneer je huisdieren hebt; een effen zwarte deurmat wordt ineens minder chique met witte hondenharen bijvoorbeeld. We gaan in dit artikel verder in op de verschillende wensen en hierbij passende matten.

 

Een natuurlijk uitstraling? Go koko!

In het het interieur zijn op dit moment vooral natuurlijke materialen de trend. Wil jij ook bij je voordeur een natuurlijke uitstraling? Dan is een kokosmat wat voor jou! De naturel kleur heeft uiteraard de meest natuurlijke uitstraling met de lichtbruine tint, maar ook terra of een kokosmat met een streep kan heel mooi staan bij jouw vloer. In vergelijking met een (synthetische) Forbo Coral Brush schoonloopmat scoort de kokosmat wat minder op vochtopname en vuilafschraping, maar is dus een prima keuze voor gemiddeld huishoudelijk gebruik! 

 

De beste vocht- en vuilopname

Wanneer je voor het beste resultaat gaat, is de Forbo Coral Brush jouw perfecte match. De stevige, gerecyclede garens schrapen het vuil van de schoenzool af en slaan het vuil hiertussen op totdat dit met de stofzuiger wordt verwijderd. Deze mat kan in elke kleur en stijl besteld worden. Bijvoorbeeld Straw Brown voor een natuurlijk effect bij je houten vloer of Vulcan Black voor een strakke en industriële sfeer. Heb je huisdieren? Kies dan voor een gemêleerde kleur, daar zie je minder pluizen en haren op!   

 

Zwaar geschut

De Forbo Coral Brush is een perfecte allrounder voor een gemiddeld huishouden, maar soms is er wat extra zwaar geschut nodig zoals in een winkel, hotel of woning met een zeer kwetsbare vloer. Combineer in dat geval dan een buitenmat met een schoonloopmat voor binnen van de hoogste kwaliteit. Een spaghettimat vóór de deur is bestand tegen weer en wind en zorgt voor perfecte vuilafschraping. Wanneer je dit combineert met de Forbo Coral Duo entreemat zorg je voor het hoogst haalbare resultaat; een smetteloze binnenvloer!

 

Je ziet het, voor iedere wens hebben wij een deurmat. Wil je alles vergelijken in een overzichtje? Bekijk dan onze keuzehulp op deze pagina. Kom je er niet uit of heb je een andere vraag, stuur ons een berichtje of bel ons. We helpen je graag!© Maatwerkmat.nl 2018