Een goede deurmat voor jouw pvc vloer

Een goede deurmat voor jouw pvc vloer

Een goede deurmat voor jouw pvc vloer

Eindelijk heb je de perfecte pvc vloer gevonden! Een vloer die een prachtige uitstraling heeft en ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk is. Een echte aanwinst! Maar ondanks de meeste pvc vloeren zeer slijtvast zijn, zijn ze niet tegen alle jarenlange ontberingen bestand. Graag vertellen wij je hoe je je vloer zo lang mogelijk mooi kunt houden.

 

Onzichtbaar schuurpapier

Natuurlijk zul je je pvc vloer schoonmaken wanneer deze vuil is, maar juist het meer onzichtbare vuil zorgt er voor dat je vloer elke dag iets verder kan beschadigen. Fijn zand zie je namelijk niet direct liggen, maar deze korreltjes werken net als schuurpapier op je vloer. En elke keer als je over de onzichtbare korreltjes zand loopt, zal er steeds meer van de toplaag van je mooie pvc vloer afschuren.

 

De beste vocht- en vuilopname

Het naar binnen lopen van zand en vuil voorkom je met een goede schoonloopmat. Een goede deurmat maakt namelijk niet alleen de zolen droog, maar schraapt het vuil ook onder de schoenen vandaan. Hiermee hoef je dus niet alleen minder schoon te maken, ook onzichtbaar vuil komt niet op je vloer terecht. In dit eerdere artikel lees je waarom een goede deurmat nog meer van belang is.

 

Welke deurmat kies je?

De populairste deurmat in onze webshop is de Forbo Coral Brush. Deze scoort, na de gestreepte Forbo Coral Duo, het beste op vochtopname en vuilafschraping. Maar ook de Forbo Coral Classic, gemaakt van polyamide, zal al voor een wereld van verschil zorgen qua vocht en vuil in je woning.

 

PVC vloeren en nieuwbouw zand

Woon je in een nieuwbouw wijk en is wil jij je pvc vloer beschermen tegen al dat extra zand wat je naar binnen loopt, overweeg dan om buiten voor de voordeur een extra spaghettimat neer te leggen. Door de open structuur, valt door die spaghetti mat het ergste zand en vuil al van de zolen af. De schoonloopmat binnen zorgt er vervolgens voor dat de rest van de schoenen afgeborsteld zal worden.

 

Zorg dus voor een langere levensduur van jouw vloer met één van onze kwaliteiten deurmatten. Deze kun je heel gemakkelijk op maat laten maken voor jouw woning of bedrijf. Bekijk alle mogelijkheden in onze webshop en bel of mail ons gerust voor meer informatie.© Maatwerkmat.nl 2018