Inloopmat

Het is vies onstuimig weer. De regen komt met bakken uit de lucht. De straat staat vol met plassen water en de bladeren waaien alle kanten op. Niks is dan fijner als je naar binnen wilt gaan, dat je dat ook snel kunt doen. Je trekt de deur open en loopt snel naar binnen. De inloopmat waar je net je eerste stappen op hebt gezet, zorgt ervoor dat ‘het weer’ buiten blijft. Door een goede deurmat bij de deur zorg je ervoor dat je je na binnenkomst niet hoeft te ergeren aan natte voetstappen of een vieze vloer.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Investering in een goede mat

‘Goedkoop is duurkoop’ wordt er soms gezegd. Met een mat is dat zeker zo. Je wilt niet een mat hebben die begint te rafelen of waar het rubber aan de onderkant begint los te laten. Daarnaast is het bij matten (en dan met name een inloopmat) erg belangrijk dat er een grote mate van vochtopname is. Want een natte vloer wil niemand in zijn huis. Kies daarom altijd voor een goede kwaliteitsmat en laat deze inloopmat bijvoorbeeld op maat maken, dan past het altijd precies!

Spaghettimatten & droogloopmat

De ultieme inloopmat is een mat die een goede schrapende beweging heeft én die vuil opneemt. In deze gevallen kies je voor één mat. Ons advies is echter altijd overigens om er eentje buiten te leggen (spaghetti deurmat) en vervolgens een droogloopmat als loper voor binnen. Deze combinatie zorgt namelijk voor het beste resultaat in vuil wegnemen en vocht opnemen. Wil je toch een goede combinatiemat dan is een Forbo Coral Classic of een Forbo Coral Brush een goed alternatief.

Wat moet je weten over maatwerkmat.nl?

Wij vinden het belangrijk dat een huis een nette afwerking heeft. Een mat bij een voordeur is daar zeker een onderdeel in. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede op maat gemaakte mat je huis mooier maakt. Maatwerkmat gaat alleen voor kwaliteit en daarom leveren wij uitsluitend matten van het merk Forbo Coral. Op de kokosmatten na, deze leveren we onder ons eigen label. Wij beloven en garanderen je kwaliteit. Want voor duurkoop gaan wij niet. Wat moet je verder over ons weten?

  • Gratis verzending bij alle producten.
  • Alle vormen zijn mogelijk. Niks is te moeilijk.
  • Een opmaat gemaakte mat in 2 tot 3 dagen gratis bezorgd.
  • Een goede en snelle klantenservice. Niemand wil blijven zitten met vragen.
  • Eenvoudige online bestel- en maakmodule.
  • 5 jaar garantie.
  • Mis je iets, we horen het graag!
© Maatwerkmat.nl 2018